SAADET ÇÖZER!

29.3.2022

SAADET ÇÖZER!

Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu Ankara İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Mart ayı İl Divan Toplantısı’na katıldı. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Genel Başkanımız adalet vurgusunu yineledi.

AÇLIK SINIRI BİZİM GÜNDEMİMİZDE OLMAYACAK

“Bu iktidarın ülkeye verdiği zararı her babayiğit veremez. Köprüler, havalimanları inşa edildi. Bunları inkâr etmiyoruz. Vatandaşlarımız yurt dışında yaşayan vatandaşlara baktığında fakirlikten kurtulamadığını görüyor. Asgari ücret görüşmelerinde açlık sınırı referans alınıyor. Hiçbir ülkede böyle bir durum yok. Millet bu ülkeyi bize yönetme imkânı verirse; açlık sınırı hiçbir zaman bizim gündemimizde olmayacak. Bizim gündemimizde her zaman yoksulluk sınırı olacak. AK Partili arkadaşlar göreve gelirken 3Y ile mücadele edeceklerini söylüyorlardı. Yoklukla mücadele edeceklerdi, ne oldu? Milleti yokluğa boğdular, kendileri de yolsuzluğa bulaştılar.”

ÜLKEYİ BATIRDINIZ

“Hukukun üstün tutulması gerekiyor. Adaleti kâmil manada tesis etmek, herkese adaletle muamele etmek, zulmetmemek, kimseyi haksız yere görevden almamak gerekiyor. Bir kişiyi işe alacaksın ‘git diyeceksin partiden belge getir’ diyeceksin; yok arkadaş! Bunu yapan en büyük hatayı yapıyor. En büyük zulmü işliyor demektir. Böyle işler yaptıklarından ben bunlara Allah akıl fikir versin diyorum. Adam diyor ki, ‘benim akla ihtiyacım yok’ diyor. Sen zaten yeter dediğin için ülke bu halde. Ülkeyi batırdınız. Saadet Partisi iktidarında bugün yaşadığımız problemlerin yüzde 90’ı düzelir. Biz yarın her şey mükemmel olacak demiyoruz ama mükemmele yakın olacak. Vatandaş bugün yaşadığı sıkıntıların yüzde 90’ınından kurtulur.”